Recensies

format_quote
star
star
star
star
star

Heel toffe ervaring met Marijke. Echt een huis op onze maat getekend. Opvolging en contact is heel gemoedelijk, geen kantoor met 10 medewekers, maar een klein team waardoor iedereen jou en je project kent en mee kan opvolgen bij vragen. Marijke heeft ook goede kennis van zaken qua aannemers waardoor je zeker bent dat je werkt met professionals. Bij geen enkele bouw loopt alles van een leien dakje, maar Marijke zorgt telkens terug voor kalmte, hoop en resultaat.

Bram Van Hoof

format_quote
star
star
star
star
star

zéér vlotte samenwerking en goede opvolging. Toffe dame. Ze luistert naar de wensen van de bouwheer en zette een mooi project neer voor ons= wat wij nu ons huis kunnen noemen dankzij haar. Zeker een aanrader als je plannen hebt om te bouwen of verbouwen.

Danté Van camp

format_quote
star
star
star
star
star

Zeer mooi en gedetailleerd werk afgeleverd, met respect voor onze wensen. Ook steeds nuttige tips en input vanuit haar standpunt om ruimtes zo goed en praktisch mogelijk in te delen. Een meer dan tevreden klant!

Michaël De Becker

format_quote
star
star
star
star
star

Heel erg tevreden van de manier van werken en uiteraard ook van het eindresultaat. Marijke heeft steeds geluisterd naar onze noden en heeft deze in een perfect huis gegoten :-) Ik zou direct opnieuw bouwen met haar

Kathleen Colpin

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x